gjsiktig
Om oss
Tjenester
Kurs/foredrag
Presse/historier
Produkter/Butikk
Linker

VOM OG HUNDEMAT.

Vi forhandler Vom og Hundemat som er våtfòr til hund basert på vom,kylling,laks og innmat. Fòret er tilsatt vitaminer og mineraler som er essensielle for hundens velvære. Dette fòret passer for alle typer hunder, men er ypperlig for brukshunder og høyprestasjonshunder.

For priser på produktene, ta kontakt med oss.

Pølsene selges i 0,5 kg, 1 kg, 5 kg og 20 kg blokk.
HUNDEMAT m/laks (nr. 25)

Kylling, innmat, storfevom og laks. Vitaminisert.

Denne blandingen er lik som HUNDEMAT, men inneholder i tillegg laks. Laks er rik på marine omega 3 fettsyrer. HUNDEMAT m/laks har derfor et svært gunstig nivå av de essensielle omega 3 fettsyrene DHA og EPA. Disse fettsyrene har god effekt på leddhelse og imunforsvaret, og bidrar til god hud, pote og pelskvalitet. HUNDEMAT m/laks egner seg godt både som tilleggsfòr og fullfòr.

HUNDEMAT (nr. 33)

Kylling, innmat og storfevom. Vitaminisert.

HUNDEMAT er sammen med HUNDEMAT m/laks vår mest populære blanding og har vært i produksjon siden Vom og Hundemat startet opp i 2000. Blandingen kan utmerket godt brukes som fullfòr, men da anbefaler vi at du tilsetter 5ml* (en teskje) med fiskeolje/selolje.

Alle blandingene fra Vom og Hundemat egner seg  ypperlig som tilleggsfòr og du kan blande våtfòr fra V&H med tørrfòr i det mengdeforholdet du ønsker.
* pr. dag pr. 20 kg hund. 

KYLLING

100% kylling. Vitaminisert.

KYLLING er et ypperlig tilleggsfòr som består av kjøtt, avskjær, skinn og bein fra kylling (ikke innmat, hode, klør). Dette produktet viser seg å være det mest allergivennlige alternativet fra Vom og Hundemat. Mange hunder med omfattende allergiproblemer fungerer utmerket på dette fòret, også da brukt som fullfòr.

STORFEVOM

100% storfevom. Vitaminisert.

Bruk av storfevom som tilleggsfòr har lenge vært populært i hundekjører- og jaktmiljø. Storfevom er et magrere produkt nå enn det var før, siden mye av fettet nå blir skåret bort. STORFEVOM fra Vom og Hundemat lukter lite, men har meget høy smakelighet. Mange hundeeiere sverger til dette produktet. STORFEVOM har lavt innhold av kalsium og fosfor og bør ikke brukes som fullfòr over lengre perioder.

VALP

Kylling, storfevom, laks, egg og okselever. Vitaminisert.
Litt mer protein - litt mindre fett. I valpefòret har vi fjernet blandet innmat, men tatt vare på okselever og tilsatt egg. Dette resulterer i et våtfòr med mindre fett og mer protein enn våre tradisjonelle blandinger HUNDEMAT og HUNDEMAT m/laks. 29% av den omsettelige energien i VALPEFÒR kommer fra protein og sikrer riktig vekst og utvikling.

SPRINT

Kylling, storfevom, okselever, laks og egg. Vitaminisert.

SPRINT er den mest proteinrike blandingen fra Vom og Hundemat. Som i VALPEFÒR er også her blandet innmat fjernet, men SPRINT inneholder enda mer okselever i tillegg til også å være tilsatt egg. Dette resulterer i en blanding med hele 32% av omsettelig energi fra protein. SPRINT inneholder et meget gunstig proteinnivå for aktive hunder og egner seg svært godt til hunder som brukes til jakt, hundekjøring, lurecoursing, baneløp og agility.

SNACKE PØLSE SPESIAL

Snackepølse spesial er en magrere variant enn vår tradisjonelle snackepølse. Den inneholder ikke laks og er
tilsatt litt okselever. Meget god smakelighet!

Dette fòret selges kun i 10kg sekk.

SNACKEPØLSE SPESIAL
Denne er nr. 33, men med litt okselever. Den er magrere og mer smakfull og folk var veldig fornøyde med den i fjor.